"> Meistä - Navigator Logistics Oy

Navigator Logistics OY

Meistä

 

Navigator Logistics Oy on kansainvälinen huolintayritys joka on ollut aktiivinen logistiikka-alalla jo vuodesta 2001. Tarjoamme asiantuntevia maa-, ilma- ja merikuljetuspalveluita maailmanlaajuisesti. Erikoisalaamme ovat Eurooppa, Venäjä, CIS-maat ja yhteydet Aasian maihin.

Yli 15-vuoden kokemuksemme onnistuneista lähetyksistä takaa sen, että voimme löytää sopivan logistiikkaratkaisun juuri teille. Räätälöimme logistiikkaratkaisun teidän tarpeidenne mukaan. Tärkein tavoitteemme on löytää taloudellisiin ja ajallisiin vaatimuksiinne sopivan kuljetusvaihtoehdon jotta te voitte rauhassa keskittyä omaan toimintaanne. Olemme muun muassa vastanneet elokuvateatterikaluston, designtuotteiden, teollisuustuotteiden ja rakennusmateriaalien lähetyksistä.

Vankka kokemuksemme, maailmanlaajuinen yhteistyökumppaniverkostomme ja tehokas työtapamme takaa oman onnistumisenne.

 

VISIOMME

 

Navigator Logistics -tiimin tavoitteena on rakentaa yhtiöstämme logistiikka- ja huolinta-alan johtava yhtiö.
Teemme kaikkemme jotta toimintamme ja arvomme tukevat tätä tavoitetta.

 

TOIMINTAMME

 

Me Navigator Logisticsilla olemme omistautuneet auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan tehokkaimman ratkaisun ja  optimaalisimman hinnan tavaroiden maahantuonnissa ja -viennissä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarjoamme  kattavan vailkoiman tarkoin henkilökohtaisesti räätälöityjä huolinta- ja logistiikkapalveluita kilpailukykyisin hinnoin ja nopeasti. Näin asiakkaamme voivat vaivatta onnistua omissa suunnitelmissaan.

 

ARVOMME

 

Pidämme kiinni seuraavista arvoista kaikissa operaatiossamme:

 

 

Liike-etiikka ja läpinäkyvyys

Yhdistämme rehellisen, reilun ja eettisen toiminnan selkeyteen ja läpinäkyvyyteen. Varmistamme että asiakkaamme ovat informoituja kuljetus- ja huolintaprosessin kaikista vaiheista.

 

Sitoutuminen

Prioriteettinämme on kehittää kestäviä liikesuhteita asiakkaidemme kanssa. Uskomme, että  oma menestyksemme on asiakkaidemme menestyksen ansoita. Kaikki työntekijämme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka tuntevat kansainvälisen logistiikan erinomaisesti ja ovat omistautuneita löytämään parhaimmat ratkaisut juuri teille.

 

Pätevyys

Seuraamme kaikissa operaatioissamme tiukasti Suomen lakia ja kansainvälistä huolintaa koskevia säännöksiä.

 

Edistyminen

Olemme sitoutuneita kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Työskentelemme yhteistyökumppaniverkostomme laajentamiseksi, logistiikkaohjelmamme kehittämiseksi ja löytääksemme uusia työvälineitä kansainvälisen huolinnan käsittelylle.